Mediteranian Folklore Organization

Organizatia de folclor “Mediteranian” este parte a Mediteranian Organization, Noi organizam festivaluri folclorice, festivaluri folclorice pentru copii, ateliere de folclor si seminarii peste tot in lume. In anul 1993 organizatia noastra si-a inceput activitatea in zona Balcanica, principala ocupatie fiind festivalurile folclorice. Cu timpul ajungem tot mai aproape in a ne indeplini scopul, de a aduce impreuna diferite natiuni, traditii si culturi. Astazi putem spune cu mandrie ca numarul celor care fac parte din grupul nostru a trecut de 6000, iar acesta este in continua crestere.

Inafara de obisnuitele festivaluri folclorice pentru adulti, de asemenea organizam si festivaluri pentru copii, iar motivul pentru care le separam de cele pentru adulti, este ca cei mici sa poate lega prietenii de durata, si ca acestia sa arate ca mentinerea traditiei folclorului este cel mai frumos lucru.

La festivalurile noastre, noi si puternice prietenii se leaga de fiecare data, iar grupurile se innadesc atat de mult incat participa impreuna la toate festivalurile noastre. Din acest motiv, Organizatia de Folclor Mediteranian, organizeaza seminarii unde toti acesti oameni frumosi se pot intalni, schimba experiente si invata unii de la altii, si de la instructorii si coregrafii nostrii.

Desi aceasta nu este decat o scurta biografie, noi am dori totusi sa multumim tuturor grupurilor care fac parte din organizatia noastra si care ne ajuta sa impartasim frumusetea folclorului in toate colturile lumii si de asemenea am dori sa le uram bun venit si grupurilor nou-venite.