Zilele României

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR, CORURI SI ORCHESTRE

NEA PERAMOS, KAVALA

17-22 СЕПТЕМБРА 2023

Festivalul este organizat de Mediteranian Organization în colaborare cu municipiile locale Kavala, Camerele de comerț si ansambluri folclorice locale Kavala. Festivalul va fi mediatizat în mediile locale, internaționale și televiziune. Primarii sau delegații primarului, din orașele participanților festivalului, vor fi musafiri de onoare al festivalului.

La festivalul nostru da etnologie participanti vor putea prezenta,sa promoveze si sa vanda produse etnologice cum sunt: suveniri, chemarica, textil, imbracaminte, costume populare, alimente etno si bauturi, articole de argint, bronz și aur și altele. De asemenea, va prezenta produse naturale cum ar fi: cosmetice și parfumuri,medicamente, vitamine și minerale, conserve de fructe și legume, produse vegetale și altele. La standurile festivalului nostru de etno, oaspeții vor putea gusta produsele ecologice, 100% alimente naturale și sănătoase, cum ar fi fructele, legumele, sucurile, produsele lactate, uleiul de măsline și altele.

Bucătăria tradițională românească este denumirea pe care o poartă rezultatul a gusturilor și obiceiurilor gastronomice specifice poporului român. Bucatele românești sunt alcătuite atât din legume, cereale, uleiuri vegetale, lapte, produse lactate cât și din carne și subproduse din carne. Un loc aparte în Bucătăria românească îl au dulciurile, plăcintele, dulcețurile.Scopul etno-festivalului nostru esta in pastrarea traditiei, de a păstra și de a împărtăși bucătăria națională și național și de a contribui la dezvoltare și la răspândirea prieteniilor între diferite țări, tradiții și cultură.


folklore festivals