ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΜΈΡΕΣ

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ε Σ Η Μ Ε Ρ Ε Σ Σ Τ Η Ν Σ Ε Ρ Β Ι Α

Π Α Ρ Α Δ Ο Σ Ι Α Κ Ο - Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο - Φ Ε Σ Τ Ι Β Α Λ

B Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι , Σ Ε Ρ Β Ι Α ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 07 - 10, 2024

Στα Παραδοσιακά-Πολιτιστικά φεστιβάλ , οι εκθέτες θα μπορούν να παρουσιάσουν, να προωθήσουν και να πουλήσουν εθνικά προϊόντα όπως: αναμνηστικά, κεραμικά και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ρούχα, παραδοσιακές φορεσιές, φαγητά, ποτά, προϊόντα από γυαλί, ασήμι, χαλκό, χρυσό κτλ. Παρουσιάζονται φυσικά και βιολογικά προϊόντα όπως: καλλυντικά και αρώματα, φάρμακα, βιταμίνες και ανόργανα άλατα, κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά, φυτικά προϊόντα κτλ. Στα περίπτερα του Παραδοσιακού-Πολιτιστικού φεστιβάλ οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν βιολογικά προϊόντα, 100% φυσικά και υγιεινά τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά, χυμούς, γαλακτοκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο κτλ. Στόχος του Παραδοσιακού-Πολιτιστικού φεστιβάλ είναι να διατηρήσει και να διαδώσει την εγχώρια και διεθνή κουζίνα. Επίσης συμβάλλει στην ένωση διαφόρων πολιτισμών και παραδόσεων.

Από 07 - 10 ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι ένα Παραδοσιακό-Πολιτιστικό φεστιβάλ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σας επισυνάπτουμε σε μορφή pdf το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Στα Παροδοσιακά-πολιτιστικά φεστιβάλ, που αποτελούν μέρος του προγράμματος μας κάθε χρόνο, παρέχουμε την ευκαιρία στις συμμετέχουσες χώρες να παρουσιάσουν με τον δικό τους τρόπο τις ιδιαιτερότητες της εθνικής τους κουζίνας.

Ένα παραδοσιακό φεστιβάλ "Ελληνικές ημέρες στο Βελιγράδι" θα πραγματοποιηθεί από 07 - 10 ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 2024 στο Βελιγράδι. Εκεί παρέχουμε την ευκαιρία στους Έλληνες συμμετέχοντες να παρουσιάσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Αυτά μπορεί να είναι τρόφιμα όπως κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά, φυτικά προϊόντα, χυμοί, γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα κρέατος, ελαιόλαδο κτλ.

Στόχος του Παραδοσιακού-Πολιτιστικού φεστιβάλ είναι να διατηρήσει και να διαδώσει την εγχώρια και διεθνή κουζίνα (Μερικές απο τις σπεσιαλιτέ που μπορεί να παρουσιαστούν είναι ντολμαδάκια, χωριάτικη σαλάτα, μελιτζανοσαλάτα, μαρίδες τηγανιτές, λουκάνικο χωριάτικο, αγκινάρες, ντοματοκεφτέδες, χταπόδι στη σχάρα κτλ.) Επίσης συμβάλλει στην ένωση διαφόρων πολιτισμών και παραδόσεων.


folklore festivals